vineri, 30 octombrie 2009

Non facelift sau Facelift 2


Bun gasit, ma scuzati pentru pauza indelungata. Astazi o sa va arat diferentele dintre E46 coupe non facelift, si facelift. In stanga aveti o poza cu un Coupe, non facelift, 98-02. Dupa cum observati, acesta pastreaza liniile si formele sedan-ului, cu toate ca semnalizatoarele laterale sunt curbate in jos dar mai scurte, decat cele ale sedanului. Grilele de pe capota sunt putin mai mari decat cele de la sedan. Bara fata este in acelasi format (ca aspect) fata de Sedan, numai ca este desenata un pic altfel, avand mult mai multe aerisiri. Proiectoarele sunt rotunde, nu dreptunghiulare, ca la sedan. Oglinzile sunt mult mai rotunjite, si au un profil mult mai aerodinamic.


E46 Coupe facelift, care s-a fabricat in perioada 02-06, are urmatoarele diferente fata de non facelift. La fel ca la sedan, Semnalele laterale sunt curbate in sus, numai ca de data asta, ele sunt integrate in far, (astfel farul si semnalul sunt un intreg) Lupa de faza scurta, cat si lampa de faza lunga, ambele au un diametru mai redus, iar forma totala a farului este mult mai rotunjita, si aplatizata. Grilele sunt si ele marite, mult mai mari ca la Sedan, si mai mari ca la Coupe non facelift. Lucas-urile au o forma triunghiulara, si sunt pozitionate mai sus, fata de non facelift. Bara fata a fost redesenata cu alte guri de aerisire, si cu un aspect tringhiular.
Acum ca ati vazut atat sedan-ul cat si coupe-ul, va las pe voi sa decideti care este cel mai frumos E46.

3 comentarii:

  1. este numai o chestie de gust.
    Mie unul mi s epar emult mia masculin varianta non facelift, drept urmare si M-ul a ramas pan ala final pe aceasta baza.

    dar, est eo vorba, gusturile nu se discuta.

    I just love my non-facelift baby. :X

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place coupe-ul insa am sedan din necesitatea usilor din spate

    RăspundețiȘtergere
  3. Intrebare .. Oglinzile de la E46 Facelift sunt compatibile cu E46 normal (98-99)

    RăspundețiȘtergere