sâmbătă, 24 octombrie 2009

Informatii utile.





Hello, astazi o sa va atrag atentia asupra catorva site-uri care va vor ajuta foarte mult. Aceste site-uri nu sunt doar pentru E46 ci pentru toata gama BMW. Mai tineti minte cand a fost ultima oara cand ati sunat la Automobile Bavaria, sau MHS Motors, si ati intrebat de o piesa de schimb?  Vi s-a cerut detalii, serie de sasiu, vi s-a spus sa asteptati, si dupa 15-20-25 de minute de asteptat la telefon, si incercand exact sa ii explicati domnului de la capatul celalalt ce piesa cautati, intr-un final reusiti.
Ei bine, am sa va arat 2 site-uri, mai exact, facute de pasionati BMW, in concordanta cu BMW. Aceste site-uri contin toate cataloagele de piese de schimb, cat si accesorii pentru autoturismul dvs BMW. Pe langa acest lucru acest site va da si codul de piesa (mult mai simplu cand sunati la Automobile Bavaria si le spuneti codul de piesa) va mai ofera si un pret estimativ, care sincer... este cam pe acolo (cu cel de la dealer).

Primul site este http://bmwfans.info/ 

Utilizarea  acestui site este foarte simpla, o data ce s-a incarcat pagina, aveti 2 optinui, introduceti ultimele 7 cifre din seria de sasiu a masinii, sau, selectati masina dvs din lista oferita. Nu uitati sa specificati cu grija, atat provenienta masinii (fie ca a fost fabricata in Europa, SUA, China etc) cat si anul si luna exacta. Acest lucru este important pentru ca site-ul sa va furnizeze exact piesele pentru masina dvs. Odata ce ati facut asta, site-ul va va duce catre o pagina, cu toate piesele aferente masinii dvs, toate catalogate pe categorii, trebuie putina intuitie pentru a gasi piesa pe care o cautati, dar o sa vedeti ca este de mare ajutor.

Urmatorul site este la fel ca cel de sus, numai varianta americana, de obicei cand cel de sus nu functioneaza, acesta functioneaza tot timpul. www.realoem.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu